top of page
Search

GTA Liberty City Stories: o jogo de ação e aventura apk com tradução para turco



GTA Liberty City Stories APK Türkçe Yama: Oyun ve Yama Hakkında Her Şey




GTA Liberty City Stories, Rockstar Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan popüler bir aksiyon-macera oyunudur. Oyun, 1998, Liberty City adlı kurgusal bir şehirde geçiyor ve mafya üyesi Toni Cipriani'nin maceralarını konu aliyor. Oyun, PlayStation Portable için 2005 yılında, PlayStation 2 için 2006 yılında ve iOS, Android ve Fire OS için 2015-2016 yılları arasında çıkmıştır.




gta liberty city stories apk türkçe yama



GTA Liberty City Stories APK Türkçe Yama ise oyunun Android sürümü için hazırlanmış bir yamadır. Bu yama sayesinde oyunun menüleri, arayüzü ve diyalogları Türkçe olarak oynanabilmektedir. Yama, oyunun v1.8 sürümü ile uyumludur ve yeni güncellemeler geldikçe yama da güncellenecektir.


GTA Liberty City Stories APK Türkçe Yama Özellikleri




GTA Liberty City Stories APK Türkçe Yama ile oyunun bazı özelliklerinden bahsedelim:



  • Oyunun haritası GTA III é um jogo de ancak bazı farklılıklar vardır. ÖrneÄŸin köprüler henüz tamamlanmamıştır ve bazı bölgelerde inÅŸaat çalışmaları devam etmektedir.



  • Oyunun grafikleri GTA III'ten daha iyidir ve PSP sürümüne göre daha fazla detay içerir.



  • Oyunun seslendirmesi ve müzikleri de kalitelidir. Oyunda 10 adet radio estasyonu bulunmaktadır ve bunlarda hem lisanslı hem de özel olarak hazırlanmış ÅŸarkılar çalmaktadır.



  • Oyunun hikayesi GTA III'ün öncesini anlatmaktadır e oyunda GTA III'ten tanıdığımız bazı karakterler de yer almaktadır. Oyunda 70'den fazla ana görev ve 30'dan fazla yan görev bulunmaktadır.



  • Oyunun Türkçe yaması ise oyunun orijinal obb dosyasına ntegre edilmiÅŸtir. Yani oyunu Türkçe oynamak için sadece yamayı indirmeniz ve kurmanız yeterlidir.



GTA Liberty City Stories APK Türkçe Yama Oynanış




GTA Liberty City Stories APK Türkçe Yama ile oynanış açısından da oyunun sunduğu çok sayıda seçenek vardır:



  • Oyunda istediÄŸiniz gibi ÅŸehri keÅŸfedebilir, araç çalabilir, insanlara saldırabilir, polislerden kaçabilir veya onlarla çatışabilirsiniz.



  • Oyunda farklı türde araçlar bulunmaktadır. Bunlar arasında ot - Oyunda farklı türde araçlar bulunmaktadır. Bunlar arasında otomobiller, motosikletler, kamyonlar, helikopterler, tekneler ve bisikletler vardır. Araçların performansı, hasarı ve renkleri deÄŸiÅŸebilmektedir.



  • Oyunda farklı türde silahlar bulunmaktadır. Bunlar arasında tabancalar, pompalı tüfekler, makineli tüfekler, roketatarlar, el bombaları ve tabanca kılıçları vardır. Silahların mermi kapasitesi, atış hızı ve hasarı deÄŸiÅŸebilmektedir.



  • Oyunda farklı türde kıyafetler bulunmaktadır. Bunlar arasında takım elbiseler, spor kıyafetler, işçi kıyafetleri, polis üniformaları ve asker kıyafetleri vardır. Kıyafetlerin rengi ve modeli deÄŸiÅŸebilmektedir.



  • Oyunda farklı türde aktiviteler bulunmaktadır. Bunlar arasında yarışlar, rampalar, çete savaÅŸları, soygunlar, kiralık katil görevleri ve mini oyunlar vardır. Aktivitelerin zorluÄŸu, ödülü ve konumu deÄŸiÅŸebilmektedir.



GTA Liberty City Stories APK Türkçe Yama İnceleme




GTA Liberty City Stories APK Türkçe Yama ile ilgili bir inceleme yapalım:



Artılar


Eksiler


- Oyunun hikayesi ilgi çekici ve sürükleyicidir.


- Oyunun grafikleri bazen yetersiz kalabilmektedir.


- Oyunun oynanışı eğlenceli ve çeşitlidir.


- Oyunun kontrolleri bazen zor olabilmektedir.


- Oyunun seslendirmesi ve müzikleri kalitelidir.


- Oyunun bazı hataları ve çökmeleri olabilmektedir.


- Oyunun Türkçe yaması başarılı ve kolaydır.


- Oyunun Türkçe yaması bazen uyumsuz olabilmektedir.


Genel olarak GTA Liberty City Stories APK Türkçe Yama ile oyunu oynamak keyifli bir deneyimdir. Oyunun hem nostaljik hem de yenilikçi yönleri vardır. Oyunun hem aksiyon hem de macera dolu yönleri vardır. Oyunun hem tek başına hem de arkadaşlarla oynanabilecek yönleri vardır. Oyunu sevenler için kaçırılmaması gereken bir yamadır.


GTA Liberty City Stories APK Türkçe Yama Sonuç




GTA Liberty City Stories APK Türkçe Yama ile ilgili sonuca gelirsek:


Oyun, GTA serisinin e sevilen oyunlarından biridir. Oyun, Liberty City'nin 1998 halini göstermektedir. Oyun, Toni Cipriani'nin mafya içindeki yükselişini anlatmaktadır. Oyun, GTA III'ten önceki olayları anlatmaktadır. Oyun, PSP için geliştirilmiş ancak daha sonra diğer platformlara da gelmiştir.


Yama ise oyunun Android sürümü için hazırlanmıştır. Yama sayesinde oyunun menüleri, arayüzü ve diyalogları Türkçe olmaktadır. Yama, oyunun orijinal obb dosyasına entegre edilmiştir. Yama, oyunun v1. - Yama, oyunun v1.8 sürümü ile uyumludur ve yeni güncellemeler geldikçe yama da güncellenecektir.


Bu yazımızda GTA Liberty City Stories APK Türkçe Yama ile ilgili bilgiler verdik. Umarız yazımız sizin için faydalı olmuştur. Oyunu ve yamayı indirmek için aşağıdaki linkleri kullanabilirsiniz. Oyunu ve yamayı denedikten sonra yorumlarınızı bizimle paylaşmayı unutmayın. İyi oyunlar!


GTA Liberty City Stories APK Türkçe Yama SSS




GTA Liberty City Stories APK Türkçe Yama ile ilgili sıkça sorulan sorular ve cevapları şöyledir:


Yamayı kurmak için root gerekir mi?




Hayır, yamayı kurmak için root gerekmez. Sadece oyunun orijinal apk dosyasını indirmeniz ve yamayı kurmanız yeterlidir.


Yama oyunun performansını etkiler mi?




Hayır, yama oyunun performansını etkilemez. Yama sadece oyunun dilini değiştirir, oyunun grafiklerini veya oynanışını değiştirmez.


Yama oyunun hilelerini etkiler mi?




Hayır, yama oyunun hilelerini etkilemez. Oyunun hilelerini kullanmak için yamayı kaldırmanız gerekmez.


Yama oyunun kayıtlı dosyalarını siler mi?




Hayır, yama oyunun kayıtlı dosyalarını silmez. Yamayı kaldırdığınızda da kayıtlı dosyalarınız korunur.


Yama oyunun multiplayer modunu destekler mi?




Hayır, yama oyunun multiplayer modunu desteklemez. Oyunun multiplayer modu sadece PSP sürümünde bulunmaktadır. 0517a86e26


0 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page